Кои сме ние

СМ Текс е индустриална компания намираща се в Източна Европа – София, специализираща в производството на дрехи. Вече почти десетилетие СМ Текс произвежда мъжка и дамска конфекция за международните вериги магазини и техните марки. Ние сме корпоративен доставчик на различни модни марки в Европа и САЩ. СМ ТЕКС е доставчик на готови изделия.

Производството на СМ-ТЕКС е много добре ориентирано спрямо нуждите клиентите и промените в сектора на призводство на готова конфекция, което позволява да бъде конкурентен играч на пазара на производство на готова конфекция и да се съревновава с водещите компании от съседните страни.

Новите промени и предизвикателства в шивашката промишленост изискват осигуряването на високо качество при производството на конфекция без това да се отразява отрицателно на цената на изделието. СМ Текс е строго специализирана компания в доставката на готови изделия, изпълнявайки критериите отговарящи реалностите на текстилният пазар.

СМ Текс разпространява изделията си на принципа „пълна колекция”, което на практика значи, че работата по дизайна на съответният продукт започва от избирането на подходящите материали като прежда, платове, аксесоари и прилагането им в модели, които отговарят на модните тенденции в Европа и САЩ. Нашите дизайнери работят две основни колекции и осем „под-колекции”, които подпомагат основните колекции, вземайки в предвид бест селърите по магазините на известните модни марки.